De beste kwaliteit sportvoeding van SIS

De beste kwaliteit sportvoeding van SIS

Logo-SIS-sportvoeding-wielrennen

Om jouw sportprestatie zo goed mogelijk te laten verlopen is het belangrijk om goed te eten en drinken. Want zonder sportvoeding onder het wielrennen ga je nooit je gestelde doel halen. Pedaalslag.nl heeft een uitgebreid assortiment in sportvoeding van de merken Born en SIS. In deze blog behandelen we de producten van het merk SIS, die zichzelf kenmerken door de uitstekende smaakbeleving.

Sportrepen van SIS

SIS beschikt over verschillende soorten sportrepen. De sportrepen van SIS zijn klein van formaat. Dit heeft als voordeel dat zij makkelijk zijn weg te steken in de zakken. Verder heb je op de fiets vaak niet alle tijd om uitgebreid te eten. De sportrepen van SIS zijn gemakkelijk weg te kauwen en slikken.

Sis-sportreep-chocolade-smaak

Sis-Go-sportreep-appelSportreep-SIS-banaan

Koop hier jouw sportrepen van SIS

Sportgellen van SIS

Net als bij de sportrepen beschikt SIS over verschillende soorten sportgellen. De sportgellen zijn te verkrijgen de versies isotone en energie + cafeïne. De sportgellen zijn gemakkelijk met de mond open te scheuren. Verder worden de sportgellen van SIS gekenmerkt door de vloeibaarheid. Hierdoor worden de sportgellen snel opgenomen in het lijf en zijn zij zelf zonder een slok van je sportdrank gemakkelijk door te slikken.

 

 

Cola-sportgel-Sis-caffeineSis-sportgel-sinnasappel

Koop hier jouw sportgellen van SIS.

Sportdrank van SIS

De sportdranken die SIS aanbiedt zijn op te delen in vier verschillende categorieën. De isotone, energie en de energie + cafeïne en de proteïnedrank. De meeste dranken worden geleverd in de vorm van een tablet. Hierdoor is het gemakkelijker om de sportdrank mee te nemen en jezelf te voorzien van genoeg energie en vocht.

De isotone drank is vooral met warme temperaturen aan te raden. Isotone zorgen ervoor dat krampen worden voorkomen. De energie zorgt ervoor dat de energie voorraad in het lijf gemakkelijker wordt aangevuld. Dit is gemakkelijk omdat dranken sneller opnemen dan vaste voeding. Daarnaast is het gemakkelijker om te drinken op te fiets dan te eten op de fiets.

Verder is er nog de proteïnedrank, dit is een drank vol met eiwitten. De eiwitten zorgen ervoor dat de spieren sneller herstellen van een inspanning. Voor de meeste efficiëntie dient de drank binnen een half uur na de inspanning te worden toegediend.

hydro-tabletten-20-stuks-citroen-smaak
Koop hier jouw tabletten.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over sportvoeding tijdens het fietsen? Lees er alles over in onze blog omtrent sportvoeding.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *