Born No Friction Cream – Product Uitgelicht

Born No Friction Cream – Product Uitgelicht

Born-No-Friction-Cream

In deze blog gaan leggen wij voor jou uit waarom je de No Friction Cream van Born zou moeten gebruiken onder het fietsen. Of je nou fietst op de racefiets, mountainbike of spinningfiets de Born No Friction Cream maakt jouw fietstocht een stuk leuker.

Zadelpijn racefiets

Zadelpijn-voorkomen-born-broekenvet-sportverzorging-no-friction-cream-
Koop hier jouw broekenvet van het merk Born.

Door te gaan fietsen met een droge broek zonder dat je een broekenvet hebt gebruikt kan verschillende problemen veroorzaken. Zo zal enkele tientallen kilometers de huid zodanig vaak en hard langs de ruwe zeem geschuurd dat de wrijving ervoor heeft gezorgd dat er kleine wondjes ontstaan op het zitvlak. De wondjes steken en doen pijn waardoor je het liefst zo snel mogelijk thuis wilt zijn.

Door de wondjes te combineren met zweet kunnen er in het vervolg puistjes ontstaan op het zitvlak en de billen. Dit kan problemen veroorzaken voor de geplande fietsritten in de toekomst.

Levensduur fietsbroek

De No Friction Cream van Born zorgt ervoor dat zowel de zeem

versnellingen racefiets

als de huid is voorzien van een dikke vetlaag waardoor de huid beschermt wordt tegen de wrijving van de broek. Tegelijkertijd wordt ook de broek beschermd tegen de wrijving van de huid, waardoor de broek minder hard slijt en dus de levensduur flink wordt verlengt

Er zijn verschillende middelen op de markt die een zelfde soort effect als de Born No Friction Cream zouden moeten hebben. Zo heeft Born zelf ook een gebruiksvriendelijkere poedervorm ontwikkeld. Dit omdat de No Friction Cream in het begin onwennig kan aanvoelen. Echter is er niets zo effectief als de originele Born No Friction Cream.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *