D>DQE>de.eB

Onderdelen racefiets

Door je fiets af en toe te voorzien van nieuwe onderdelen voorkom je onnodige slijtage aan jouw racefiets. Het op tijd vervangen van je fietsketting kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je langer kunt doen met je cassette, voorbladen en derailleurwieltjes. Dit geldt echter niet alleen voor deze onderdelen maar voor de gehele fiets zijn er zulke voorbeelden te verzinnen. Daarnaast fietst een schone en onderhouden fiets gewoon een stuk lekkerder.

kantoorinrichting.swol.nl

Zonnebrillen

Sport-tips

In ons assortiment vind je onderdelen voor de racefiets van de merken Shimano, BBB, Cordo, Continental en Vredestein. Shimano is de grootste leverancier op het gebied van racefietsen. Het assortiment bestaat uit vele verschillende onderdelen uit onder andere de categorieën remblokken, cassettes, fietskettingen en voorbladen. Al deze producten zijn te verkrijgen in verschillende degradaties. Dus wanneer jouw fiets is afgemonteerd met Dura-Ace of Sora. Bij Pedaalslag.nl ben jij altijd aan het juiste adres voor jouw onderdelen racefiets.

Bekijk onder de categorie “Onderdelen” het gehele assortiment en de huidige voorraad.

Fietsbril kopen

Er is niets vervelender dan onder het fietsen een insect in je oog te krijgen. Daarom is het verstandig om te fietsen met een fietsbril op. In ons assortiment koop je fietsbrillen van verschillende merken en prijsklassen, zodat er altijd een fietsbril past bij jouw budget.

Sportshop

Naast dat een fietsbril beschermt tegen insecten, heeft het dragen van een fietsbril nog vele andere voordelen. Zo worden vele fietsbrillen geleverd met extra glazen zodat jij ook in de winter en/of regen goed zicht hebt. Daarnaast voorkomt het dragen van een bril dat de ogen gaan tranen door de wind en het zicht vermindert wordt.

Bekijk onze pagina “Fietsbrillen” voor het gehele assortiment en de actuele voorraad. Door verder te klikken op de bril, worden de specificaties voor jou meteen duidelijk. Zo koop je de fietsbril die het beste bij jouw wensen past.

NK wielrennen

 

De renner die deze wedstrijd wint mag zichzelf een jaarlang Nederlandskampioen noemen. Maar wat is er voor de rest zo speciaal aan het NK wielrennen? In deze mini blog gaan wij jou proberen uit te leggen wat een NK wielrennen zo speciaal maakt ten opzichte van een normale wedstrijd.

Buitensport

Sportvoeding

Toerisme

Schoonmaak

Huidverzorging

Fietsmerken

In iedere categorie worden Nederlandskampioenschappen gehouden. De winnaar van deze wedstrijd mag zichzelf een jaarlang Nederlandskampioen noemen. Naast deze eretitel mag de renner die het NK wint een jaarlang rond rijden in het Rood-Wit en Blauw. Hieraan kan iedereen zien dat hij de beste wielrenner van het land was op de dag waarop de nationale titel werd verdeeld.

Kado startpagina

Pompen

Fiets

Tweewielers

Fiets

Het winnen van deze wedstrijd en trui levert je een hoop voordelen op. Zo hebben andere renners meer ontzag voor een kampioen van zijn land. En zal de renner zich gemakkelijker door het peloton bewegen. Echter levert het dragen van zo’n trui ook enkele nadelen op. Zo is het voor de concurrentie gemakkelijk te zien waar de Nederlandskampioen zichzelf bevindt. De concurrentie kan de wedstrijdstrategie dus aanpassen aan de positie van de renner in het peloton. Ook renners in het buitenland weten meteen op welke renner zij moeten letten.

Mountainbike

Dranken

Mountainbikes

Wanneer je het NK wielrennen gewonnen hebt ben je als renner verplicht om deze trui te dragen in wedstrijden van de discipline en categorie waarin de titel behaald is.

automobiel-accessoires

inspirerende-locaties.frisbegin.nl

Dus wanneer jij als tweedejaars-nieuweling de titel pakt dan mag je hier enkel bij de nieuwelingen meerijden. Dit zal doorgaans een half jaar zijn.

Fiets

Ronde van Italie

In 2017 won Tom Dumoulin als eerst Nederlander ooit de Giro. In de laatste etappe pakte hij de gele trui af van Nairo Quinatana. Dit deed hij in de afsluitende tijdrit in Rome die gewonnen werd door Jos van Emden. Tom Dumoulin had de roze trui een lange tijd in zijn bezit tot hij deze de laatste dagen verloor aan zijn concurrent. De Girowinst van de renner zal de boeken in gaan als de Giro waarin de leider in de wedstrijd moest stoppen voor een sanitaire stop om een grote boodschap te doen.

Sport

Mountainbike

Racefiets

Mountainbike

sports.frisbegin.nl

Tweedehands

Naast de roze trui voor het algemeen klassement zijn er nog vele andere truien in de Giro te winnen. Zo is de blauwe trui voor de beste klimmer, paars voor de beste sprinter en wit voor de beste jongere.

Wielrennen

Wielrennen

Fietstochten

Sportvoeding

Naast de roze trui voor het algemeen klassement zijn er nog vele andere truien in de Giro te winnen. Zo is de blauwe trui voor de beste klimmer, paars voor de beste sprinter en wit voor de beste jongere.

Vervoer

Onlineverkoper

Licht

Sportvoeding

Fietsonderdelen

Fietsonderdelen

Net als iedere andere grote ronde in het wielrennen wordt de ronde van Italie verreden met een ploeg bestaande uit 8 renners. Sinds het jaar 2018 heeft de internationale wielerbond UCI bepaalt dat er nog maar met 8 renners gestart mag worden in plaats van met 9 renners.

Sportvoeding

Sportvoeding

Banden

Fietsaccessoires

Fietsvakantie

Fietswinkels

Babywinkel startpagina

Door deze verandering is het aantal renners in het peloton van een grote ronde afgenomen met zo’n 10%. Dit zorgt ervoor dat de wedstrijd minder nerveus wordt en er minder wordt gevallen. Tevens heeft deze regel ervoor gezorgd dat de wedstrijden spannender zijn geworden, doordat ploegen minder renners hebben om de wedstrijd te controleren.

Rijbewijs

frankrijk startpagina

Bedrijvengids

persoonlijkebeschermingsmiddelen

Sporten

Fietswebwinkel

sokken Jouwportaal

De ronde van Italie werd in het jaar 1909 voor de eerste keer verreden en gewonnen door de Italiaan Luigi Ganna. In tegenstelling tot tegenwoordig werd de wedstrijd toen nog beslist op punten in plaats van op tijd.

Cadeaus

Fietsen-info

Mobiele-telefoon

Dreamwear

Een drietal renners hebben de ronde van Italie maar liefst 5 keer gewonnen. Deze eer is te strijken aan de Italianen Alfredo Binda en Fausto Coppi en de Belg Eddy Merckx.