De fietsenwinkel van Nijmegen

Nijmegen-fietsenwinkel-pedaalslag

Online fietsenwinkel Pedaalslag Nijmegen voorziet wielrenners en mountainbikers in de regio Nijmegen van het beste materiaal op de fiets. Door middel van ruim 20 jaar fietservaring heeft Pedaalslag het assortiment en zijn leveranciers samengesteld. Pedaalslag levert producten van onder andere de merken BBB, Shimano, Born, Cordo, Agu en Cyclon.

Om een beter overzicht voor jou te creëren heeft de fietsenwinkel van Nijmegen de producten opgedeeld in verschillende productcategorieën. Kan jij jouw product niet vinden? Gebruik dan de zoekfunctie bovenin het scherm.

Verder voorziet Pedaalslag jouw van fietstips en productreviews, deze zijn allemaal te vinden onder het kopje “wielerweetjes” in het menu.

Mocht je verder nog vragen hebben over een bestelling en/of levering, dan verwijzen wij jou door naar onze pagina “Klantenservice” hierop vind je alle informatie die je nodig hebt.

Om jou te helpen hebben wij onze producten opgedeeld in de hieronder verschillende categorieën. Klik snel op de categorie waarvan jij opzoek bent naar een product.

Weet je niet in welke categorie jouw product is ingedeeld of kan je het product niet vinden? Gebruik dan de zoekbalk bovenin het scherm