De Fietsenzaak van Eindhoven

Fietsenwinkel-Tilburg-pedaalslag.nl-wielrennen-mountainbiken

Pedaalslag.nl is de fietsenzaak van Eindhoven en omstreken. Vanuit ruim 20 jaar fietservaring heeft Pedaalslag.nl het beste fietsassortiment voor de wielrenner en mountainbiker samengesteld. Fietsenwinkel Pedaalslag.nl levert producten van de merken Shimano, BBB, Cyclon, Born, SIS, Cordo, Agu, Continental en Vredestein in de regio Eindhoven.

Naast dat de online fietsenzaak die jou als wielrenner of mountainbiker voorziet van de beste kwaliteit fietsaccessoires, fietsonderdelen, sportvoeding en vele andere producten, hebben wij ook een hele boel nuttige tips voor de fiets of onder het fietsen. Als deze fiets gerelateerde blogs en fietstips zijn te vinden onder het kopje “Wielerweetjes” in het menu.

Wanneer je vragen hebt over het assortiment, levering of andere voorwaarden verwijzen wij jou graag door naar onze klantenservice.

Om jou te helpen hebben wij onze producten opgedeeld in de hieronder verschillende categorieën. Klik snel op de categorie waarvan jij opzoek bent naar een product.

Weet je niet in welke categorie jouw product is ingedeeld of kan je het product niet vinden? Gebruik dan de zoekbalk bovenin het scherm.