Fietsenwinkel Amsterdam Pedaalslag

Amsterdam-pedaalslag-fietsenwinkel

Fietsenwinkel Pedaalslag Amsterdam is het adres voor de wielrenner en mountainbiker uit Amsterdam en omstreken. Met een groot assortiment fietsproducten vind je altijd wat je zoekt. Het assortiment bestaat uit verschillende categorieën zoals fietsaccessoires, fietsonderdelen, fietsonderhoud en nog veel meer.

Door middel van ruim 20 jaar fietservaring worden er onder het kopje “Wielerweetjes” de beste fietstips en productreviews gegeven. De producten uit het assortiment zijn van de merken kwalitatieve merken zoals Shimano, BBB, Agu, Cordo, Continental, Swalbe, Vredestein, Born en SIS.

Pedaalslag is door het geven van “Wielerweetjes” en het aanbieden van fiets gerelateerde producten de compleetste fietsenwinkel van Amsterdam. Heb je nog verdere vragen? Bekijk dan snel onze pagina “Klantenservice” hierop vind je alle informatie waarnaar jij opzoek bent.

Om jou te helpen hebben wij onze producten opgedeeld in de hieronder verschillende categorieën. Klik snel op de categorie waarvan jij opzoek bent naar een product.

Weet je niet in welke categorie jouw product is ingedeeld of kan je het product niet vinden? Gebruik dan de zoekbalk bovenin het scherm.