Fietsenwinkel Rotterdam Pedaalslag

Fietsenwinkel-Rotterdam-Pedaalslag-wielrennen-mountainbiken

Pedaalslag is de online fietsenwinkel van Rotterdam voor wielrenners en mountainbikers. Door middel van ruim 20 jaar ervaring in de fietsenbranche heeft Pedaalslag.nl het beste assortiment fietsproducten kunnen selecteren. Verder voorziet Pedaalslag.nl jou van handige fietstips en blogs om jouw fietsritten nog leuker te maken.

Het assortiment van Pedaalslag.nl bestaat onder andere uit Fietskleding, Fietsonderdelen en Sportvoeding van de merken Born, SIS, Shimano, BBB, Continental, Vredestein, Cordo en Agu. Fietsenwinkel Pedaalslag Rotterdam levert fietsproducten in en rondom Rotterdam.

Voor de lever en servicevoorwaarden verwijzen wij je graag door naar het kopje “Klantenservice” in ons menu. Door hierop te klikken vind je al de antwoorden op jouw vragen. De fietstips en blogs kun je verder allemaal vinden onder het kopje “Wielerweetjes”.

Om jou te helpen hebben wij onze producten opgedeeld in de hieronder verschillende categorieën. Klik snel op de categorie waarvan jij opzoek bent naar een product.

Weet je niet in welke categorie jouw product is ingedeeld of kan je het product niet vinden? Gebruik dan de zoekbalk bovenin het scherm.