Onze categorieën - BBB BHT-96 Screwon Stuurdoppen

Sale

BBB BHT-96 Screwon Stuurdoppen

7.95 5.75

  • Zet het stuurlint vast
  • Zwart of chroom
  • Verhoogt veiligheid
Artikelnummer: 8716683066661 Categorieën: , Tag:
Wissen

Beschrijving

De BBB BHT-96 Screwon stuurdoppen zorgen er door middel van een RVS inbusbout voor dat het stuurlint strak om het stuur blijft zitten. Dit zorgt ervoor dat het de veiligheid wordt verhoogd en de levensduur van het stuurlint wordt verlengt.

De BBB BHT-96 Screwon zijn te verkrijgen in de kleuren Zwart en Chroom.

Hoe te gebruiken?

Wanneer het stuurlint om het stuurlint gewikkeld is dient het uiteinde in het uiteinde van het stuur gevouwen te worden. Wanneer dit gedaan is plaats je de BBB BHT-96 Screwon stuurdoppen in de uiteinden zodat het stuurlint geklemd wordt.

Wanneer de BBB BHT-96 Screwon stuurdoppen geplaatst zijn dienen de RVS bouten te worden aangedraaid. Dit doet men door de bouten door middel van een kleine inbussleutel naar rechts te draaien. Hierdoor zullen de vleugels van de stuurdoppen zichzelf uitzetten waardoor het stuurlint nog steviger geklemd wordt. Zo wordt voorkomen dat er een stuurdop wordt verloren en het stuurlint losgeraakt.

Waarom de BBB BHT-96 Screwon?

Door de BBB BHT-96 Screwton te gebruiken zorg je ervoor dat het stuurlint stevig op zijn plaats wordt gehouden. Een andere reden om stuurdoppen met een inbusbout te gebruiken is om het verliezen van een stuurdop tegen te gaan. Een stuur zonder stuurdoppen kan bij een valpartij namelijk het effect hebben van een appelboor en dus verwondingen veroorzaken.

Extra informatie

Merk

BBB

Type

Screwon BHT-96

Kleur

Chroom, Zwart

Geleverd per

2 stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “BBB BHT-96 Screwon Stuurdoppen” te beoordelen