Pedaalslag.nl de fietsenwinkel voor Wielrenners

Pedaalslag.nl is de online fietsenwinkel voor wielrenners en mountainbikers. Door ons zorgvuldig samengestelde assortiment kunnen wij jou voorzien van de beste kwaliteit fietsaccessoires, fietsonderdelen, sportvoeding en vele andere producten.

Doordat Pedaalslag.nl gebruik maakt van een groot distributiecentrum zijn altijd alle producten voor jouw fiets vanuit onze winkel uit voorraad leverbaar.

Online fietsenwinkel Pedaalslag.nl is leverancier van onder andere de merken Shimano, BBB, Cyclon, Born, SIS, Cordo, Agu, Continental en Vredestein.

Naast het leveren van fietsaccessoires, fietsonderdelen, sportvoeding en vele andere producten, voorziet fietsenwinkel Pedaalslag.nl jou van de leukste blogs en fietstips. Deze blogs en fietstips zijn te vinden onder het kopje “Wielerweetjes” in het menu.

Deze blogs en fietstips zijn opgesteld vanuit de ruim 20 jaar fietservaring die fietsenwinkel Pedaalslag.nl heeft. Deze 20 jaar fietservaring zorgt er dat je bij Pedaalslag.nl handige tips, vanuit de praktijk, vindt over het fietsen en de fiets die je niet snel in een andere winkel of winkels zult vinden.

Om jou te helpen hebben wij onze producten opgedeeld in de hieronder verschillende categorieën. Klik snel op de categorie waarvan jij opzoek bent naar een product.

Weet je niet in welke categorie jouw product is ingedeeld of kan je het product niet vinden? Gebruik dan de zoekbalk bovenin het scherm.