Pedaalslag.nl Fietsenwinkel Utrecht

Utrecht-fietsenzaak-pedaalslag-wielrenners-mountainbikers

Wielrenners en mountainbikers uit Utrecht en omstreken halen hun fietsproducten bij de online fietsenwinkel Pedaalslag.nl. Met ruim 20 jaar ervaring in de fietsenbranche heeft Pedaalslag.nl het beste assortiment voor jou samengesteld. Het assortiment bestaat uit Fietskleding, fietsaccessoires, fietselektronica en nog veel meer, van onder andere de merken Shimano, Agu, Cordo, BBB, Born, SIS, Continental, Vredestein en Cyclon.

De fietsenwinkel Pedaalslag.nl voorziet jou naast alle producten voor jouw fiets en fietstochten ook van nuttige tips en blogs. Deze fietsblogs maken jouw fietstochten plezieriger en zijn te vinden in het menu onder het kopje “Wielerweetjes”.

Onder het kopje “Klantenservice” kan je alle informatie vinden omtrent jouw overige vragen omtrent levering, service en betaling. Dit alles bij elkaar maakt Pedaalslag.nl de fietsenwinkel van Utrecht en omstreken.

Om jou te helpen hebben wij onze producten opgedeeld in de hieronder verschillende categorieën. Klik snel op de categorie waarvan jij opzoek bent naar een product.

Weet je niet in welke categorie jouw product is ingedeeld of kan je het product niet vinden? Gebruik dan de zoekbalk bovenin het scherm.