Racefiets banden

Racefiets-fietsband - pedaalslag

Er zijn vele verschillende racefiets banden op de markt. Daarom hebben wij in ons assortiment de beste racefiets banden voor jouw budget. Bestaande uit zowel binnenbanden als buitenbanden.

Zo is de Continental Grand Prix 5000 een lichtgewicht vouwband voor de racefiets met een snel en stevig loopvlak. Naast vouwbanden bestaat ons assortiment uit draadbanden, zoals de Schwalbe Lugano. Dit is een prima fietsband voor de beginnende fietser. In vergelijking is deze fietsband stijver en zwaarder dan de Continental Grand Prix 5000. Verder kan de breedte van de buitenband racefiets worden gekozen.

Vredestein-fietsbinnenband-racefiets-60mm-ventiel
                          Bekijk hier ons assortiment.

Naast buitenbanden hebben wij binnenbanden racefiets in ons assortiment. Het assortiment geeft jou als klant de keuze tussen verschillende merken en ventielhoogten. Zo bestaat het assortiment uit de merken Vredestein en Schwalbe.

Wanneer jouw racefiets een hoge velg heeft kan je kiezen voor binnenbanden racefiets met een ventielhoogte van 8 centimeter. Deze hoogte is voor ruim 99% van de hoge carbon velgen geschikt. Wanneer jouw racefiets beschikt over middel hoge velgen zoals de Dura-Ace C35 dan zijn binnenbanden met een ventielhoogte van 6 centimeter voldoende om de binnenband gemakkelijk op te pompen. En wanneer jouw fiets over lage velgen beschikt zijn de binnenbanden racefiets met een ventielhoogte van 4 centimeter geschikt.

Hierbij hebben wij jou een kleine introductie gegeven in het assortiment van de racefiets banden. Bekijk ons gehele assortiment en de actuele voorraad op de pagina “Fietsbanden”. Zodat jij weet welke racefiets banden jij kunt kopen.