Shimano M70T4 een goede remblok voor V-brake fietsremmen

Shimano M70T4 een goede remblok voor V-brake fietsremmen

Shimano-M70T4-V-brake

De laatste weken hebben we veel last van slecht weer. Met name regenbuien zorgen ervoor dat jouw fietstocht een stuk minder overzichtelijk is dan in de zomer. Niet alleen jij vindt het minder leuk om in de regen te fietsen maar je fiets heeft er ook een hekel aan. Door het slechte weer sluiten de onderdelen van de fiets veel sneller dan met droog weer. Dit valt vooral snel te zien aan je remblokken.

Versleten remblokken en viezigheid.

Wanneer je naar de zijkant van je velgen kijk zie je vaak een zwarte streep van viezigheid. Deze streep is afkomstig van het rubber van de remblokken. Het natte weer zorgt ervoor dat de de remblok mindersnel grip heeft op de remrand waardoor er een grotere wrijving ontstaat. Dit zorgt ervoor dat de remblokken een stuk sneller wegslijten.

Shimano M70T4 een snel te vervangen remblok.

Om veilig aan het verkeer deel te nemen is het daarom belangrijk dat je op tijd de remblokken van je fiets verwisselt. Er zijn verschillende soorten remmen. En bij verschillende soorten remmen horen verschillende soorten remblokken.

Wanneer je met v-brake remblokken rijdt is het verwisselen van de remblokken snel en gemakkelijk gedaan. Vooral de Shimano M70T4 remblokken zijn een echte aanrader. De remblokken worden geleverd met alle benodigde ringetjes en boutjes, zodat je geen oud-materiaal hoeft te gaan hergebruiken.

-Moer-M70T4-remblokken-shimano

Bekijk snel onze actie met de M70T4!

Koop snel jouw setje Shimano M70T4 en ga weer veilig de weg op.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *