CO2 fietspomp wat is het voordeel?

CO2 fietspomp wat is het voordeel?

CO2-fietspomp

Wat is er nou makkelijker dan dat je snel en gemakkelijk je band kan oppompen. Iedereen kent het wel je rijdt lek en wilt snel door omdat je later op de dag nog een afspraak hebt staan. Of in de winter wanneer het flink koud is en je bijna geen kracht meer hebt om je band op te pompen.

Snel jouw fietsrit vervolgen.

Gelukkig is daar tegenwoordig een oplossing voor de fietspompen met een CO2 patroon. Deze fietspompen pompen de banden binnen enkele seconden op tot maar liefst 8 bar. Dit betekend dat een CO2 fietspomp niet alleen de band sneller, maar ook nog harder oppompt.

Een ander groot voordeel van een CO2 pomp is dat deze vaak veel kleiner zijn dan een traditionele fietspomp voor onderweg.

CO2-patronen-BBB_bmp-35-airtank
Koop hier jouw patronen.
co2-fietspomp-bbb-_bmp-34-easyair-
Koop hier jouw CO2 fietspomp.

 

Co2-fietspomp-Cordo-jetvalve
Koop hier jouw Cordo Jetvalve

 

 

 

 

 

 

Wat is het nadeel van een CO2 fietspomp?

Het enige nadeel aan een CO2 fietspomp is dat je maar een beperkt aantal kansen hebt om de band hard te krijgen. Maar ook dit probleem valt makkelijk te tackelen door twee CO2 patronen mee te nemen.

Bij aanschaf van een CO2 fietspomp wordt er vaak één of meerdere patronen meegeleverd. Verder heeft ieder merk wel weer dezelfde patronen in het assortiment, waardoor je altijd precies de goede patronen koopt. De beste tip die wij jou verder nog kunnen geven is dat je enkel patronen koopt van het merk waarvan de CO2 fietspomp van is. Dit voorkomt dat je onderweg staat met CO2 patronen die niet op de CO2 fietspomp passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *