Mio Cyclo Fietsnavigatie

Mio Cyclo Fietsnavigatie

2020-04-08T14:16:08+00:00

De Mio Cyclo is één van de meest gebruiksvriendelijke fietsnavigaties op de markt. Met een batterijduur van 10 uur, 3,5 inch touchscreenscherm en gemakkelijk te bedienen software maakt hij alle verwachtingen waar. Verder is de Mio Cyclo 210 fietsnavigatie voorzien van signaal geluiden, zodat jij nooit meer verkeerd hoeft te rijden naar jouw bestemming.

Navigeren

Iedereen heeft wel eens het plan om naar familie, vrienden of een evenement te fietsen. Het probleem is alleen dat je dan vaak zelf niet de kortste route weet. Door het adres van de eindbestemming in te voeren is het gemakkelijk om jezelf over verschillende routes naar je locatie te leiden.

GPX-routes inladen

Daarnaast is het ook nog mogelijk om GPX-routes in te laden in de fietsnavigatie. GPX-routes zijn gemakkelijk te maken via verschillende online tools. Bij veel toertochten en wedstrijden worden GPX-files tegenwoordig verstrekt door de organisatie.

Koop hier jouw Mio Cyclo 210.

Surprise me

Misschien wel de leukste functie op van de Mio Cyclo 210, is de “Surprise me” functie. Met deze functie geef je aan hoeveel kilometer je ongeveer wilt fietsen en de fietsnavigatie komt met drie verschillende routes. Ideaal voor als je op vakantie bent in een vreemd gebied.

Geschiedenis

Gefietste ritten worden opgeslagen in de geschiedenis. Hierdoor kan je oude ritten inladen als nieuwe fietstocht. Je ziet meteen hoe je huidige training is ten opzichte van de huidige training. Verder kan je hierdoor ook gemakkelijk je ritten delen op Strava.

Landkaart West Europa

Met de landkaarten van alle landen in West-Europa zal je in bijna alle gevallen beschikken over verschillende routes en/of navigatie. Buiten West-Europa is de computer natuurlijk gewoon te gebruiken zonder deze functies.