Ontdek verschillende fietsbrillen

Ontdek verschillende fietsbrillen

Welke fietsbril past mij het best?

Een goede fietsbril beschermt je ogen tegen de zon, wind en vuil. Daarnaast maakt een fietsbril jouw fiets outfit helemaal af. hebben wij bij Pedaalslag verschillende fietsbrillen van de merken BBB en Agu in het assortiment opgenomen. In deze blog behandelen wij verschillende brillen zodat jij de beste keuze voor jezelf kunt maken.

 

Agu Fietsbril Masuto

De Masuto is een mooi instapmodel van het merk Agu. De bril is voorzien van donkere 4000 UV lenzen. Verder is de bril voorzien van hypoallergene neusvleugels en pootjes, hierdoor blijft de bril stevig op het hoofd zitten. Echter kunnen de glazen van de Agu Masuto niet worden gewisseld.

Fietsbril-Masuto-Agu-Wit-Sportbril Fietsbril-Masuto-Zwart-Agu-sportbril

BBB Fietsbril Select

De BBB Select is een fietsbril uit het hogere segment. De bril wordt geleverd met verschillende glazen. Naast het glas voor de zon worden er ook nog een blank- en geelglas meegeleverd. Hierdoor kan je de BBB Select in alle weer types gebruiken. De glazen zijn voorzien van ventilatiegaten, hierdoor wordt voorkomen dat de bril zou gaan beslaan en zicht vermindert.

Het neusstuk van de Select is handmatig te verstellen. Verder zijn de pootjes en glazen in verschillende kleuren bij te koop. De Bril wordt geleverd met een harde opbergcase en opbergzakje.

select-BBB-matt-chrome-blauw-sportbril BBB-select-sportbril-matt-chr

 

BBB Fietsbril Impress

De BBB Impress is een bril uitstekende bril voor de recreatieve fietser. De bril wordt geleverd met verschillende glazen, zodat je altijd optimaal zicht hebt. Naast een donkerglas wordt de bril geleverd met een geel- en witglas geleverd. Het neusstuk van de BBB Impress is te verstellen en de pootjes zijn voorzien van een antisliprubber. Om de bril te beschermen tegen krassen wordt hij geleverd met een opbergzakje.

Mat-zwart-BBB-sportbril-Impress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *