De Leukste cadeaus voor wielrenners onder de €25,-

De Leukste cadeaus voor wielrenners onder de €25,-

De Leukste cadeaus voor wielrenners onder de €25,-

Het jaar is weer begonnen en dat betekent dat iedereen die je kent ik de komende 365 dagen weer een jaartje ouder wordt. Nu kent iedereen wel het probleem dat jij niet weet wat je jouw vriend, kennis of familielid moet geven voor zijn verjaardag. Daarom behandelen wij in deze blog de leukste cadeaus die jij kunt geven aan een wielrenner.

Sportvoeding + bidon – Vanaf 10 euro

Wanneer je een bidon koopt en hierbij een sportreep en sportgel bij doet heb je een cadeau voor onder de 10 euro. Het leukste aan dit cadeau is dat je zelf de smaken kunt kiezen en het budget per ongeveer €2,- kunt verhogen. Pak het cadeau leuk in en je hebt een klein cadeau met redelijk wat volume. Bekijk hier onze sportvoeding en bidonnen.

Ass saver – Vanaf 10 euro

Spatbord-racefiets-ass-saver-zwart

Wanneer het buiten iets slechter weer is kent iedere wielrenner wel de irritatie van een natte kont. Dit kan ervoor zorgen dat de broek gaat schuren langs de huid en/of dat het lichaam sneller zijn warmte verliest. De Ass saver is een klein spatbord dat gemakkelijk en snel geplaatst en verwijderd kan worden. Het spatbord zorgt ervoor dat jij als wielrenner geen natte kont/broek krijgt.

De Ass saver is een kleine tool die iedere wielrenner zou moeten hebben! Bekijk hier onze Ass saver.

Fietssokken – Vanaf 15 euro

Hoge witte fietssokken

Waarschijnlijk herken je het wel dat jouw kennis, vriend of familielid super zuinig is op zijn materiaal. Een goed stel witte fietssokken maakt de renner nog gesoigneerder. Hiermee wordt bedoeld dat de hij of zij nog beter voor de dag komt bij andere wielrenners. Fietssokken kenmerken zichzelf voornamelijk vanwege de hoogte en strakheid.

Bekijk hier ons assortiment fietssokken

Een fietsbril – Vanaf 20 euro

Fietsbril-Masuto-Zwart-Agu-sportbrilJe herkent het zelf wel van het auto rijden of wandelen. In ieder seizoen heb je wel eens last van een laagstaande zon. Om je ogen goed te beschermen en de fietsrit veilig te houden is het verstandig om een fietsbril te dragen. Naast dat een bril de ogen beschermt tegen zonnestralen, voorkomt het ook nog eens dat insecten in de ogen kunnen vliegen.

Bekijk hier onze fietsbrillen.

Zadeltas – Vanaf 21 euro

Zadeltas-racefiets-Curvepack-Maat-S-BBB

Iedere wielrenner die niet aan een wedstrijd bezig is heeft er wel één. Dan hebben we het natuurlijk over een zadeltasje. Zadeltassen zijn er in verschillende soorten en maten. Daarom hebben wij verschillende maten in ons assortiment. De BBB Curvepack is voorzien van een blauwe binnenkant, zodat de inhoud goed zichtbaar is. Verder zit deze zadeltas stevig onder het zadel, waardoor er geen krassen op de fiets komen.

Bekijk hier ons assortiment zadeltassen.

Wij hopen je met deze blog voorzien te hebben van de leukste cadeaus voor wielrenners. Mocht er nog geen geschikt cadeau tussen zitten kijk dan gerust eens verder op onze website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *