Waarom je een fietspomp met drukmeter moet kopen

Waarom je een fietspomp met drukmeter moet kopen

2020-09-05T12:55:00+00:00

Fietsen gat natuurlijk het lekkerst en makkelijkste met een paar harde banden. In deze productblog behandelen wij daarom een fietspomp met drukmeter. Met de Cordo Blaster pomp je gemakkelijk al jouw banden op dezelfde druk zet.

Een hoog geplaatste drukmeter

De Cordo Blaster fietspomp is voorzien van een drukmeter. Hierdoor kun je zelf de druk bepalen en/of  beiden banden op dezelfde druk zetten. De meter is hoog geplaatst op de pomp waardoor je niet helemaal hoeft te bukken om te kijken welke druk er in de banden zit.

Koop hier jouw fietspomp met drukmeter

 

 

Comfortabel handvat en voetsteun

De comfortabele hard kunststof handgrip zorgt er in combinatie met het stabiele voetstuk voor dat je genoeg en gemakkelijk lucht in de banden kan pompen. De fietspomp pompt je banden op tot een druk van 11 bar of te wel 160 PSI.

Pompkop met locksysteem

De multifunctionele pompkop is geschikt voor verschillende soorten ventielen. Zo kunnen er banden met een Hollands-, Frans-, en autoventiel worden opgepompt. De kop is voorzien van een locksysteem wat inhoudt dat de pompkop geklemd wordt op het ventiel. Hierdoor schiet de pompkop door de hogedruk nooit van het ventiel af.