Waarom je een fietspomp met drukmeter moet kopen

Fietspomp-met-drukmeter-Cordo-blaster

In dit blog lees je:

  • Welke drukmeter het makkelijkste is.
  • Een Locksysteem essentieel is.
  • Wat het handvaat zo comfortabel maakt.

Fietsen gat natuurlijk het lekkerst en makkelijkste met een paar harde banden. In deze productblog behandelen wij daarom een fietspomp met drukmeter. Met de Cordo Blaster pomp je gemakkelijk al jouw banden op dezelfde druk zet.Fietspomp-drukmeter

Een duidelijke drukmeter

Bij een fietspomp met een drukmeter is het belangrijk dat de drukmeter duidelijk genoeg is. Door een opvallende wijzer is het gemakkelijk af te lezen hoe hard de fietsbanden opgepompt zijn. Met behulp van de drukmeter zorg je ervoor dat beide banden op dezelfde druk staan. Ook kan je hierdoor beter inspelen op de weersomstandigheden. Want wanneer het wegdek nat is, zullen de banden zachter gezet worden. Dit zorgt dan weer voor meer grip op de weg.

Fietspomp-met-drukmeter-Cordo-blaster

Comfortabel handvat en voetsteun

De comfortabele hard kunststof handgrip zorgt er in combinatie met het stabiele voetstuk voor dat je genoeg en gemakkelijk lucht in de banden kan pompen. De fietspomp pompt je banden op tot een druk van 11 bar of te wel 160 PSI.

Pompkop met locksysteem

De multifunctionele pompkop is geschikt voor verschillende soorten ventielen. Zo kunnen er banden met een Hollands-, Frans-, en autoventiel worden opgepompt. De kop is voorzien van een locksysteem wat inhoudt dat de pompkop geklemd wordt op het ventiel. Hierdoor schiet de pompkop door de hogedruk nooit van het ventiel af.

Fietspomp-met-drukmeter--Cordo-Hogedrukpomp-Blaster-Met-hogedrukmeter

Wat is dan de beste fietspomp voor jouw?

Iedere wielrenner heeft andere wensen en bij deze wensen horen natuurlijk ook andere producten. Wat betreft een fietspomp kan er gekozen worden voor een fietspomp voor onderweg of één voor thuis. Tijdens het fietsen wil je zoveel mogelijk gewicht proberen te besparen. Daarom is het niet mogelijk om een grote fietspomp mee te nemen. Maar wanneer je onderweg lekrijdt wil je graag snel een harde fietsband. Een CO2 fietspomp helpt jou snel en gemakkelijk aan een harder band van zo’n 8 bar.