Wat is een goede bidonhouder?

Wat is een goede bidonhouder?

Bidonhouder-racefiets

Als je opzoek gaat naar een nieuwe bidonhouder kom je totaal verschillende soorten tegen. Maar wat zijn nou de voordelen van al die bidonhouders? En wat zijn de nadelen? In deze blog behandelen wij verschillende soorten bidonhouders, waardoor jij de voor- en nadelen van alle bidonhouders weet. En de beste voor jouw doeleinden kan kopen.

 

Steel de show met de stijlvolle BBB Flexcage

BBB-36-bidonhouder-bbb-flexcage-zwart
Koop hier jouw Flexcage.

Een bidon gemaakt van hard kunststof en voorzien van twee klemstukken. De bidon wordt vanuit tweekanten ingesloten en geklemd. Op het gebied van design verdient de Flexcage ook zeker een 9+. Het enige nadeel aan een kunststof bidonhouder is dat de bidon nooit zo strak zit als in een traditionele bidonhouder. Verder is er niets te doen aan de bidonhouder wanneer hij versleten is.

 

De Traditionele bidonhouder

Naar onze mening is de traditionele bidonhouder nog steeds de beste. Oke als we eerlijk zijn verdient hij niet de hoofdprijs voor het design. Maar de voordelen en een mooie kleur maken alles helemaal goed. De traditionele bidonhouder is voorzien van één klemstuk. Echter sluit dit klemstuk over een groot gedeelte van de bidon.

Perfect voor op de kasseien.

Verder is een traditionele bidonhouder bij te buigen waardoor de bidon altijd strak in de houder blijft zitten. Zelfs op de kasseien hoef je met een traditionele bidonhouder geen bidon te verliezen.

Traditionele-bidonhouder-ijzer-mat-zwart
Koop hier jouw traditionele bidonhouder

 

 

Een super lichtgewicht bidonhouder de BBB Dualcage

Net als de Flexcage bidonhouder is de Dualcage ook gemaakt van hard kunststof. Het verschil zit voornamelijk in het design. Zo bestaat de Dualcage uit een bidonhouder met één klem stuk. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijker de bidon kan pakken vanuit een schuine hoek. Het nadeel hiervan is echter dat de bidon minder goed vast zit op e fiets.

Bidonhouder-BBB-zwart--DualCage bidonhouder-wit-BBB-FuelCage

Koop hier jouw BBB Dualcage bidonhouder.

[/vc_column]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *