Wat is de ideale fietsbel voor de racefiets?

Wat is de ideale fietsbel voor de racefiets?

Het mooie weer komt er weer aan en het begint steeds drukker te worden op de Nederlandse fietspaden. Dit betekent dat jij als snellere gebruiker van het fietspad vaak moet laten horen dat je eraan komt. Dit kan je doen door asociaal hard te schreeuwen of door een kleine rinkel te geven met je fietsbel. Daarom maakte wij een selectie van de beste fietsbel voor op de racefiets voor jou.

HideMyBell

Dit is een bijna onzichtbare fietsbel voor op de racefiets. Doordat de fietsbel verwerkt zit in de houder van de fietscomputer is het bijna niet te zien dat je een fietsbel op je racefiets hebt zitten. De HideMyBelll is beschikbaar in houder voor fietscomputers van het merk Garmin en Mio.

Hide-My-Bell-Fietsbel-Racefiets
Koop Hier jouw HideMyBell

BBB EasyFit Deluxe

Het assortiment van BBB beschikt over verschillende bellen voor op de racefiets. De meest verkochte fietsbel van het merk BBB is de EasyFit Deluxe. Dit is een kleine fietsbel voorzien van een elastiek, zodat de bel gemakkelijk en snel van de fiets verwijderd kan worden.

fietsbel-racefiets_bbb-14-easyfitdeluxe_
Koop hier jouw EasyFit Deluxe

BBB Loud&Clear en Cordo Decibel XXL

Mocht je de EasyFit Deluxe een te kleine fietsbel vinden, die een te zacht geluid geeft, dan kan je altijd overstappen op de grotere broer Loud&Clear overstappen. Deze bel is voorzien van een grotere schaal waardoor er een harder geluid uit de bel komt en andere weggebruikers jou van verder horen aankomen. Verder is de Loud&Clear gemakkelijk te verwijderen door middel van het elastiek.

Een fietsbel met nagenoeg dezelfde eigenschappen is de Cordo Decibel XXL.

Fietsbellen-pedaalslag
Koop hier jouw Loud&Clear fietsbel. 

Cordo Decibel

Wanneer je de bel nooit van de fiets hoeft te verwijderen, kan je altijd kiezen voor een kleine traditionele fietsbel met een schoefje. De Cordo Decibel is een mooie kleine neutrale bel die prima op een racefiets bevestigd kan worden. De bel is verkrijgbaar in de kleuren antara en zilver

Cordo-Decibel-fietsbel-Antara

Decibel-zilver-cordo-Fietsbel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *