Maak jouw racefiets compleet met de Bianchi accessoires

Maak jouw racefiets compleet met de Bianchi accessoires

Bianchi-accessoires-Celeste

Een Italiaanse liefde onder je kont met Bianchi accessoires. Zo noemen ze het ook wel als je met een Bianchi rond fietst. Zoals algemeen bekend zijn Italianen altijd goed met styling en vormgeving. Kijk maar naar de Italiaanse sportauto’s, maatpakken en horloges. Het Italiaans merk Bianchi brengt de deze liefde voor styling en vormgeving al sinds 1885 over op de fiets. Dit doen zij onder andere door middel van de speciale Celeste kleur.

Celeste Bianchi stuurlint

Net als je profs van Jumbo-Visma wil jij net zo gesoigneerd de weg op. Door simpelweg enkel je stuurlint te vervangen lijkt het alsof je een nieuwe fiets hebt. Bianchi laat ik al z’n fietsen de kleur Celeste terugkomen. Daarom hebben zij een Celeste Bianchi stuurlint ontwikkeld waarmee jij genoeg grip hebt om je stuur. Daarnaast is het voor geen enkel merk mogelijk om een gelijksoortige kleur te ontwikkelen zoals Bianchi deed met de Celeste. Dit maakt dat de kleur een echte “Bianchi kleur” is.

Bianchi-stuurlint-celeste-racefiets

Koop nu jouw officiële Celeste Bianchi stuurlint stuurlint.

De officiële Bianchi Bidonnen

Leuk om te vragen voor je verjaardag van bijvoorbeeld je zoontje, dochtertje of kleinkind. De officiële bidon van Bianchi. Wanneer de bidon versleten is kan de bidon voor 100% gerecycled worden.

Voor wanneer je een volledig Celeste bidon te veel van het goede vindt is er ook een officiële Bianchi bidon in de kleur zwart met enkele Celeste details.

Bianchi-Bidon-Celeste-600ml Bidon-Bianchi-Zwart-600ml

Ass-saver van Celeste details

Met een mooie Bianchi onder je kont ben je meteen verplicht om met gesoigneerde kleding rond te rijden. Deze kleding houdt jij natuurlijk het liefs zo lang mogelijk, zo schoon mogelijk. Met een klein buitje in de lucht en wat vuil op de weg is dot geen gemakkelijke missie. Om je hierbij te helpen heeft Bianchi een ass-saver ontwikkeld met de bekende Bianchi kleuren, zodat hij goed bij je fiets past.

Het makkelijke aan een ass-saver is dat hij onder vrijwel ieder zadel gemakkelijk te bevestigen is zonder dat daar een extra opzetstuk of gereedschap bij nodig is. Binnen 10 seconden heb jij de Bianchi ass-saver gemonteerd of gedemonteerd.

Bianchi-accessoires-spatbord-ass-saver
Houd jouw kleding schoon en koop een Bianchi ass-saver.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *