Maak jouw racefiets compleet met de Bianchi accessoires

Accessoires-bianchi-racefiets

In dit blog lees je:

  • Hoe je jouw Bianchi Racefiets afmaakt.
  • Welke producten er zijn.
  • Waar je deze producten koopt.

Bianchi-stuurlint-celeste-racefiets

Een Italiaanse liefde onder je kont met Bianchi accessoires voor de racefiets. Zo noemen ze het ook wel als je met een Bianchi rond fietst. Zoals algemeen bekend zijn Italianen altijd goed met styling en vormgeving. Kijk maar naar de Italiaanse sportauto’s, maatpakken en horloges. Het Italiaans merk Bianchi brengt de deze liefde voor styling en vormgeving al sinds 1885 over op de fiets. Dit doen zij onder andere door middel van de speciale Celeste kleur. Wel is de Celeste zo’n 10 jaar geleden een klein beetje veranderd. Daarom zouden de Celeste Bianchi accessoires een klein beetje kunnen afwijken van de kleur van een oudere fiets. Wil je toch officiële Bianchi accessoires? Dan kan je het beste kiezen voor zwarte accessoires waar een paar kleine celeste details in zitten. Het kleine verschil zal dan niet opvallen.

Celeste Bianchi stuurlint

Net als de grootste fan van het merk Bianchi wil jij zo gesoigneerd mogelijk de weg op. Door simpelweg enkel het stuurlint te vervangen lijkt het alsof je een nieuwe fiets hebt. Bianchi laat ik al z’n fietsen de kleur Celeste terugkomen. Daarom hebben zij een Celeste Bianchi stuurlint ontwikkeld waarmee jij genoeg grip hebt om je stuur. Daarnaast is het voor geen enkel merk mogelijk om een gelijksoortige kleur te ontwikkelen zoals Bianchi deed met de Celeste. Dit maakt dat de kleur een echte “Bianchi kleur” en dit al sinds jaar en dag.

De officiële Bianchi Bidons

Bianchi-Bidon-Celeste-600ml Bidon-Bianchi-Zwart-600ml Leuk om te vragen voor je verjaardag van bijvoorbeeld je zoontje, dochtertje of kleinkind. De officiële bidon van Bianchi. Wanneer de bidon versleten is kan de bidon voor 100% gerecycled worden. Voor wanneer je een volledig Celeste bidon te veel van het goede vindt is er ook een officiële Bianchi bidon in de kleur zwart met enkele Celeste details. Zo voorkom je dat er te veel Celeste in de fiets terugkomt. Vooral wanneer je ook nog eens fietskleding hebt van het merk kan het allemaal bij elkaar net iets over de top zijn.

Ass-saver van Celeste details

Bianchi-accessoires-spatbord-ass-saver

Met een mooie Bianchi onder je kont ben je meteen verplicht om met gesoigneerde kleding rond te rijden. Deze kleding houdt jij natuurlijk het liefs zo lang mogelijk, zo schoon mogelijk. Met een klein buitje in de lucht en wat vuil op de weg is dit geen gemakkelijke missie. Om je hierbij te helpen heeft Bianchi een klein spatbord voor de racefiets ontwikkeld met de bekende Bianchi kleuren, zodat hij goed bij je fiets past.

Het makkelijke aan een ass-saver is dat hij onder vrijwel ieder zadel gemakkelijk te bevestigen is zonder dat daar een extra opzetstuk of gereedschap bij nodig is. Binnen 10 seconden heb jij de Bianchi ass-saver gemonteerd of gedemonteerd.

Accessoires voor een ander merk racefiets?

Heb jij een racefiets van een ander merk maar wil je toch leuke en mooie accessoires hebben? In ons assortiment vind je verschillende producten die geschikt zijn voor iedere fiets. Verder is het wel belangrijk om het uitgangspunt van jouw fietstochten in gedachten te houden. Zo kan je bij het gravellen misschien beter gaan voor een dik in plaats van een dun stuurlint. Meer tips voor bij het kopen van een stuurlint kun je hier lezen.