Op de makkelijkste manier je fietsketting te ontvetten

Op de makkelijkste manier je fietsketting te ontvetten

Cyclon Bionet

Het seizoen is weer begonnen. Echter valt er hier en daar nog eens een bui waardoor het wegdek vies en nat is. Het vet op onder andere je fietsketting trekt een hoop van deze viezigheid aan. Dit kan ervoor zorgen dat je fiets minder goed schakelt. Mocht je je fiets wegzetten met een vieze en natte fietsketting dan kan de ketting gaan roesten.

Om een vieze fietsketting te voorkomen is het daarom aan te raden om de ketting af en toe te ontvetten met Cyclon Bionet, een product uit de fietsonderhoudsproducten van het merk Cyclon.

Hoe Cyclon Bionet te gebruiken?

Door een beetje Cyclon Bionet in een emmer met warm water te gooien maak je gemakkelijk je hele fiets goed schoon. De combinatie tussen het water en Cyclon Bionet is voldoende om het frame te ontdoen van viezigheid en vet. Om de ketting, tandwielen en het voorblad goed schoon te maken is het aan te raden om enkel Cyclon Bionet te gebruiken. De Cyclon Bionet vloeistof kan je doen op een poetslap zodat je gemakkelijk de tandwielen kan schoonmaken en ontvetten. Om de fietsketting optimaal schoon te maken kan je naast een poetslap gebruik maken van een BBB Bright & Fresh. De Bright & Fresh zorgt ervoor dat de ketting ook aan de binnenzijde wordt schoongemaakt en ontvet.

_Bionet_Cyclon-Ontvetter-Bionet_Ontvetter_Cyclon-Spray_Spuitkop BBB-BTL-21--kettingreinigerBright-Fresh

Koop hier jouw Bionet ketting ontvetter.                                               Koop hier jouw Bright & Fresh.

Twee soorten verpakking

Cyclon Bionet is te verkrijgen in twee verschillende verpakkingen. Zo is de verpakking met een inhoud van 750 milliliter voorzien van een spraykop. Hierdoor is het gemakkelijker en om duurzaam met je Cyclon Bionet om te gaan. Naast de verpakking met een spraykop is er ook nog een fles met een inhoud van 1 liter. Echter is deze versie niet voorzien van een spraykop. Het voordeel is echter wel dat de spraykop van de 750 milliliter ook toegepast kan worden op de fles van 1 liter.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *